Geamuri termopan

calculator geamuri termopan

Cel mai folosit tip de sticla la sistemul de tamplarie pvc cu geam termopan marca Gealan este asa numita sticla LowE (Low-E).

Tipurile de geamuri termopan, care folosesc sticla LowE, s-au impus de-a lungul timpului datorita unor excelente calitati de izolare termica. Denumirea de geamuri termopane LowE (Low-E) vine de la emisivitate redusa (transferul termic este mult redus).

Raportul calitate/pret la aceste tipuri de geamuri termopan este foarte bun datorita calitatilor deosebite ale acestora precum si a pretului care nu este cu mult mai mare decat al unui geam termopan simplu ( 3-4 euro pe metru patrat).

In situatia in care clientii doresc ca bariera fonica sa fie marita la geamurile termopan de la ferestre termopan si usi pvc este foarte important ca intre foile de geam termopan sa se introduca un gaz inert (cel mai des se foloseste argon) deorece moleculele componente ale acestui gaz au mobilitatea foarte redusa. Zgomotul preluat de afara prin intermediul acestor termopane (usi termopan si ferestre termopan ) este mult diminuat.

Pentru a afla despre unele preturi termopane sau preturi termopan la care se adauga argon, calculul se face adaugand maxim 2 Euro pe metru patrat.

Vreti o izolatie termica buna dar si o izolatie fonica pe masura atunci trebuie sa cumparati ansamblu alcatuit din geamuri, care este de fapt popular: termopane, anume geamuri termopane.

Cum geamuri termopane nu pretind sa fie aliate unor anume tamplarii, ele pot fi puse pe tamplarie aluminiu, tamplarie pvc sau chiar si pe mai pretentioasa tamplarie lemn stratificat.

O mica istorie pentru geamuri termopan ar data din 1970 cand au fost inventate.

Apoi din 1980 s-ar scrie ca geamuri termopan au fost duse la noi standarde deoarece li s-a adaugat geamul low-e.

Pe scurt, geam termopan low-e izoleaza foarte bine fonic, dar si termic, mult mai bine decat geam termopan obisnuit.

Pentru ca durata deviata a termopane folosite sa fie undeva la 40 de ani, va sfatuim sa cumparati de la Rehau sau Gealan, unde oferta este extrem de variata de la ferestre termopan, usi termopan, ferestre pvc, pana la ferestre lemn stratificat.

Trebuie sa adaugam ca ferestre rehau, sunt executate cu geamuri termopan, care se ridica la standarde europene, avand in vedere ca se produc in Germania.

Acolo in prodcerea acestor produse se vor folosi utilaje termopan, in ateliere care vor avea cel putin 3 m inaltime astfel incat totul sa fie foarte bine verificat si realizat la cele mai inalte standard dee calitate.

Cat despre termopane preturi, ar trebui sa va ganditi ca raportul fiabilitate si calitate le recomanda ca fiind o investitie foarte buna. Iar geamuri termopane preturi pot fi achitate si socotite si in rate.

Deci la geam termopan pret trebuie sa va uitati atent la dobanda astfel incat preturi geamuri termopan sa nu fie prea ridicat.

Un alt motiv pentru care geamuri termopan preturi poate fi mai mare este acela ca montajul nu este introdus in pret.

Pentru a lamuri aceasta situatia privind pret geam termopan, puteti intreba direct la reprezentanta de unde cumparati sistemul.

Acolo veti afla daca in geam termopan preturi este inclus si montajul, pentru a va scuti de cheltuieli.