Tamplarie pvc

calculator tamplarie pvc

Oferta noastra de tamplarie pvc cu geam termopan gealan cuprinde o gama variata de produse din care mentionam: tamplarie pvc Gealan cu geam termopan cu 3 camere bariera termica, apoi tamplarie pvc gealan cu 5 camere bariera termica si in cele din urma tamplarie pvc Gealan cu geam termopan cu 6 camere bariera termica.

Feroneria folosita la toate tipurile de termopane provine din Germania si este marca Selve.

De asemenea firma noastra va ofera o gama variata de culori pentru toate tipurile de tamplarie pvc cu geam termopan dintre care le mentionam pe cele mai uzuale: alb, mahon, stejar, stejar auriu, stejar inchis, stejar deschis, nuc etc.

Mentioanam ca fabrica producatoare de tamplarie pvc cu geam termopan unde sunt produse aceste ferestre termopan si usi termopan foloseste doar profile pvc marca Gealan.

Utilajele cu care sunt produse aceste usi pvc si sistemele de tamplarie pvc gealan sunt de ultima generatie din care mentionam ca debitarea de profile pvc se face la 2 capete, apoi sudarea se face la 4 capete iar debavurarea se face urmarind conturul pe sudura oferind produsului final o calitate estetica deosebita.